Puutarha remontin jaloissa

Villabranten kasvaa pihasta puutarhaksi, mutta nyt on käynyt niin, että lauseen voisi kääntää toisin päin. Kasvaa puutarhasta hoitamattomaksi ryteiköksi. Niin uskomattoman nopeasti luonto valtaa alaa ja kaikki näyttää jotenkin…ränsistyneeltä.

piha villiintyy nopeasti
Puutarhuri lomalla?

Keittiöremontti, joka poikii tietysti monta muuta maalaus- ja kohennuspaikkaa, on vallannut talon ja tekijät. Päivät ovat vierähtäneet hioessa, maalatessa ja lattialistoja irrotellessa. Talo tuntuu olevan sekaisin, mutta niin on puutarhakin.

Tänään uskaltauduin pienelle kierrokselle, vain kameran kanssa. Kottikärryt, puutarhasakset ja muut työvälineet ovat saaneet levätä rauhassa, ja sen kyllä huomaa. Huh – mieluiten kääntäisin selän koko pihamaalle. Onneksi paljon sentään kukkii, kaikkien rehottavien rikkaruohojen ja kuivuneiden perennojen joukossa. Mutta remontti hellittää ja sitten poimin ison kimpun liljoja uuden keittiön pöydälle.

Myös kärhöt näyttävät viihtyvän hyvin ilman suurempaa hoitoa, tujaus pollen parasta alkukesällä on tehnyt asiansa. Puutarhuri saa rauhassa keskittyä remonttihommiin vielä muutaman päivän!

Tallenna

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s